Pages

dimecres, 19 d’agost de 2015

Massatges a la platja

Calor, aigua, sorra, vacances... què ho podria fer millor? Aleshores sents: «masaje, masaje» i penses que només allò pot fer millorar el teu dia. Però abans de caure en un massatge d'aquest hem  de saber que les persones que ofereixen aquest servei normalment no compten amb la formació necessària, així que poden acabar portant més problemes que benestar. Des de ja fa un anys els diferents col·legis de fisioteràpia es promouen campanyes informatives.Hem de tenir en compte que:
  • Superfícies inadequada: El típic massatge d'esquena s'ha de realitzar estirat  en una "camilla" o en una cadira ergonòmica, en el cas de les dones embarassades. NO sobre una superfície irregular com es la sorra de la platja.
  • Absència de mesures higièniques: Una bona higiene de mas es bàsica per tal d'evitar la transmissió de infeccions i l'aparició de dermatitis. A la platja es molt mes complicat mantenir aquesta higiene.
  • No sempre està recomanat: En persones amb processos tumorals, o infecciosos, en cas de febre, lesions agudes o si es prenen anticoagulants esta contraindicat la realització de massatges.
  • Un mal massatge pot ser perjudicial. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada