Pages

diumenge, 10 de juliol de 2011

Beneficis del olis essencials

L'aromateràpia es una rama particular de la herbología, que utilitza olis vegetals concentrats anomenats olis essencials amb la intenció de millorar la salud física i emocional. A diferencia de les plantes utilitzades en herbolària, els olis essencials no son ingerits, si no que son inhalats o aplicats sobre la pell.Arbre del té: Ha sigut un dels mes estudiats al llarg de la historia. Cuida la pell des de la profunditat, activa la circulació, evita la descamació i la perduda de fermesa.  
Bergamota: Oli refrescant que ajuda a calmar els nervis, antiestrès. Ajuda en casos de depressió i fatiga. Millora l'acne i reequilibra les pells grasses.  
Camamilla: Calmant, relaxant, antiinflamatori, 
antisèptic i antiespasmòdic. S'utilitza en casos de migranyes, problemes intestinals i neuràlgies. Ajuda a la cicatrització.  
Cedre: Va ser un dels primer olis utilitzats. Els egipcis l'utilitzaven en cosmètica i en les momificacions Per els indis americans es un arbre sagrat. Millora les pells amb dermatitis i èczemes.  
Gerani: Ajuda a disminuir el dolor de les varius i a curar els fongs. Es antisèptic i antiarrugues.  
Gessamí: Es un dels olis essencials mes cars i difícils d'obtenir. Aquest oli es càlid i seductor. Te moltes propietats : antiespasmòdic, estimulant, antidepressiu, antisèptic i afrodisíac. S'utilitza en cosmètica per millorar les estries . No S'utilitza en embarassades.   
Lavanda: L'oli essencial de la lavanda es un dels mes coneguts i ens proporciona infinitats de beneficis. La lavanda floreix a l'estiu i la recol·lecció de les flors es fa durant els mesos de juliol i agost. Te efectes altament relaxants, per aquest motiu ajuda en casos de migranyes, insomni i estadis d'ansietat. Neteja e hidrata la pell en profunditat. Regenera la pell cremada pel sol.
Roses: L'oli essencial de roses es un dels mes apreciats i un dels mes cars. Desinflama la pell sensible, combat la sequedat excessiva, i a rejovenir la pell (ajuda en els tractaments antiarrugues). Ajuda a millorar l'aspecte de les cicatrius. Es antidepressiu, el se olor calma i dona alegria. Es afrodisíac, bo per utilitzar en nits romàntic.
Taronja: Antidepressiu i antiespasmòdic. Es efectiu contra la cel·lulitis perquè ajuda a la circulació.
Xocolate: Millora la circulació. Nutreix la pell des de l'exterior. Ajuda a que la persona es relaxi, es útil per tractar l'estres. Aporta tanins, teobromina i polifenols, antioxidants totalment naturals que combaten l'envelliment de la pell. Ajuda a combatre la cel·lulitis   
--> 
Via: www. lindisima.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada